Dak en loodgieterswerk

Dak- en Zinkwerk

Uw dak heeft jaar in, jaar uit veel te verduren; kou, warmte, neerslag en wind zorgen dat slijtage vrijwel onontkoombaar is. Het is dan ook van essentieel belang om uw dak en dakgoten geregeld te laten nakijken. Installatiebedrijf Bruggeman is een specialist op het gebied van dak- en zinkwerk en kan u van dienst zijn bij onderhoud en reparaties, alsmede het vervangen of plaatsen van dakbedekking en bijbehorend zinkwerk.

Lekkages repareren

Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn, maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan dit uitmonden in een grote beschadiging van het dak. Lekkages moeten altijd verholpen worden door een specialist; het kan immers complexer zijn dan dat het er op het eerste oog uitziet.

Onderhoud uitvoeren

Het uit laten voeren van onderhoud aan het dak of de dakgoten is van groot belang. Wanneer u dit uit laat voeren weet u zeker dat het dak weer voldoet aan de gestelde eisen en dat een lekkage geen ontstaansmogelijkheid krijgt. U laat uw auto APK keuren, dit is bij het dak ook aan te raden. Wanneer u jaarlijks het dak goed laat onderhouden voorkomt u beschadigingen en slijtage en verlengt u de levensduur van uw dak.

Dakbedekking

Het dak van uw woning of bedrijfspand is toe aan vervanging of een nieuwbouw-
project dient voorzien te worden van dakbedekking? Installatiebedrijf Bruggeman is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van de gehele dakopbouw, zowel bitumineuze, kunststof en EPDM dakenbedekkingssystemen met bijbehorend zinkwerk.

We kunnen u helpen met vrijwel alle dakgerelateerde klussen. Of het nu gaat om dakbedekking, plaatsen van dakgoten, uitvoer van onderhoud of reparatiewerkzaamheden, onze dakspecialisten draaien voor geen enkele klus hun hand om.

Zinkwerk

Naast dakbedekking verzorgen wij ook het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken.

Loodgieterwerk

Van het repareren van een lekkende kraan tot de aanleg en het onderhoud van rioleringen. Van de aanleg van gas- en waterleidingen tot het ontwerpen en inrichten van een moderne badkamer. Zo breed omvattend zijn onze activiteiten in het aloude loodgietervak.

Gasleidingen

Voor het installeren van gasinstallaties in woningen, maar ook voor het leveren en ontwerpen van grotere gasinstallaties tot 60,3mm (2") bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor een perfecte aanleg van uw gasleidingen.

Waterleidingen

Voor het installeren van een waterleidinginstallatie in een woonhuis tot en met het ontwerpen en monteren van complete waterleidinginstallaties in de MKB, kunt u bij ons terecht. Dit alles uiteraard volgens de laatst geldende voorschriften.

Ook in het realiseren van legionella-veilige warmwaterinstallaties met een groot tapwatercomfort voor luxe woonhuizen, hotels, restaurants, campings, sportaccomodaties etc. hebben wij de nodige ervaring.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het leveren, monteren en onderhouden van warmwatertoestellen en onthardingsinstallaties.

Riolering en hemelwaterafvoer

De riolering in uw huis moet goed werken en waterdicht zijn. Daarvoor hebt u een specialist op dit gebied nodig, die degelijk vakwerk aflevert. Daarom kunt u ook voor het aanleggen, repareren of renoveren van binnen- en buitenrioleringen en hemelwaterafvoeren bij ons terecht.

Vragen over dak- & loodgieterswerk?

Heeft u vragen over dak- of loodgieterswerk, of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?