Duurzaam

Zonne-energie

De razendsnel stijgende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van traditionele energiebronnen hebben ons bij technisch buro bruggeman doen inzien dat we meer aandacht moeten besteden aan de manier waarop we onze energie opwekken. We weten allemaal dat traditionele energiebronnen nu eenmaal niet onuitputtelijk zijn. Daar komt nog bij dat heel veel huishoudens in Nederland moeite hebben om elke maand weer hun veel te hoge energierekening te betalen. Maar het kan ook anders! technischburobruggeman informeert u graag over de mogelijkheden op het gebied van duurzame alternatieven.

Maak daarom gebruik van de zon! De zon geeft u letterlijk gratis energie!

Zonnewarmte is gratis en bovendien goed voor het klimaat. Verwarming van uw tapwater met een zonneboiler is de toekomst! In de zomer doucht u straks gratis en draait u zelfs uw was op de warmte van de zon. Tegelijkertijd draagt u uw steentje bij in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Als installateur bieden we u naast directe koop ook de mogelijkheid tot financiering. Voor een vast bedrag per maand kunt u al beschikken over een zonneboilersysteem.

Zonnepanelen, zonneboilers en warmtepomp

De technologie ontwikkelt zich steeds sneller, en heeft ervoor gezorgd dat het gebruiken van alternatieve energiebronnen tegenwoordig voor iedereen tot de mogelijkheden behoort. Hierbij kunt u denken aan het installeren van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Het combineren van dergelijke duurzame alternatieven leidt automatisch tot betere resultaten. Ook het optimaliseren van uw huidige cv ketel behoort tot de mogelijkheden.

Uw rendement

Veel mensen zijn nog in de veronderstelling dat het installeren van duurzame oplossingen veel geld kost, maar niets is minder waar. Deze installaties zorgen namelijk voor een aanzienlijke besparing op uw maandelijkse energieverbruik, waardoor u uw investering binnen afzienbare tijd weer heeft terugverdiend. En daarna gaat u alleen maar meer besparen! Door gebruik te maken van duurzame alternatieven helpt u dus niet alleen mee aan een betere toekomst, maar profiteert u ook van een aantrekkelijk rendement.

De terugverdientijd op de investering van één van de bovengenoemde installaties is afhankelijk verschillende factoren, waaronder omgang en uw huidige verbruik. technischburobruggeman. laat u graag in een persoonlijk gesprek zien wat voor u de investering en de bijbehorende terugverdientijd is.

Meer informatie over duurzaamheid?

Wilt u graag meer weten over duurzame oplossingen in uw omgeving? Laat u door technischburobruggeman overtuigen van de voordelen van duurzame alternatieven! Voor meer informatie met betrekking tot de duurzame oplossingen die wij aanbieden, kunt u de links hieronder bekijken. Uiteraard kunt u ook altijd eventjes contact met ons opnemen voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Er zijn diverse redenen waarom zonne-energie voor u interessant kunnen zijn:

  • Meest veelbelovende duurzame energie bron
  • Energiebesparing
  • Klimaatverandering en CO2 reductie
  • De duurzame energiebron met geringe nadelige bijeffecten
  • Onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Bijdragen aan een duurzame toekomst
  • Financiële voordelen
  • Uw eigen energie opwekken!

Vragen over duurzame installaties?

En wilt u meer weten over de voordelen van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen?